elenpunt hebben, kan het betalen

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

elenpunt hebben, kan het betalen

caicai2017
De 25e iteratie van de Gel-Kayano, een alledaagse trainer die nu oud genoeg Adidas NMD Donne is om een ??auto te huren, brengt grote veranderingen met zich mee, waaronder een slankere uitstraling, meer stabiliteit voor overpronators Nike Air Max 720 Femme en een volledig opnieuw ontworpen mesh-bovenwerk dat zich vormt naar de voet. Dit alles, plus een langere mediale plaat die zich uitstrekt van de tussenzool naar de hiel, komt met de bedoeling om meer bewegingsgevoeligheid en een steviger rijgedrag te bieden. Twee soorten lichtgewicht schuim op de hiel (voor extra veerkracht) en teen (voor Nike Air Max 270 Damen vooruitsturen) geven de schoen veel kussen en ondersteuning. Bovendien heeft de damesversie een extra tussenlaag van 3 mm om de spanning op de achilles te verminderen.
Het management richt zich op korte termijn op het snel volgen van nieuwe schoenencollecties onder het prijsniveau van $ 100, wat de vraag van budgetbewuste shoppers zou kunnen stimuleren, aangezien verschillende populaire sneakerstijlen van Nike Air Max 90 Donne Rosa Nike doorgaans rond Adidas ZX 850 Donne de $ 150 en hoger geprijsd zijn. We gaan door 2019 , verwachten dat Nike zijn Adidas Superstar Mujer speed-to-market-initiatief in kleding gaat toepassen, waar het management enorme groeimogelijkheden ziet. De verkoop van kleding stijgt 12% (gecorrigeerd voor valuta) gedurende de eerste negen maanden van fiscaal 2019, maar maakt slechts ongeveer een derde van de totale omzet uit. Het management richt zich specifiek op de vrouwenzijde van kleding. Ze zijn van plan dit jaar de sport-bh-activiteiten aanzienlijk uit te breiden, omdat de bh-categorie een fel omstreden gebied is bij atletische dameskleding. lululemon athletica heeft de laatste tijd succes gehad met het versterken van haar kernactiviteiten voor vrouwen met verbeterde ontwerpen in sportbeha's. Nike is van plan om de komende maanden meer dan 40 nieuwe stijlen van bh's te lanceren. Management wees Nike Air Max 270 Femme ook op een nieuwe dempingstechnologie Nike Free Run 2.0 Mujer voor lopers die later dit jaar op de markt komen, wat binnen enkele jaren na het lanceren van het React-dempingssysteem zou komen. CEO Mark Parker zei dat het nieuwe dempingsysteem is ontworpen om 'meer mensen aan het werk te krijgen', wat hoge verwachtingen onthult voor deze aankomende release. Voor het fiscale vierde kwartaal (dat eindigt in mei) verwacht het management opnieuw een sterk kwartaal met omzetgroei in de hoge -single-digit bereik. Verwacht wordt echter dat valuta-tegenwind een hap uit die groei zal halen, zodat de niet-aangepaste omzetgroei voor valutawijzigingen waarschijnlijk in het lage bereik van enkele cijfers zal liggen.
De inkomstengroei moet consistent blijven door het begrotingsjaar 2020, maar een verbeterende brutomarge zou moeten bijdragen tot een winstgroei met dubbele Nike Roshe Run Damen cijfers. Analisten verwachten momenteel dat Nike de winst per aandeel van $ 3,16 in het fiscale 2020 rapporteert, wat een groei betekent Nike Air VaporMax Damen van 18% ten opzichte van het fiscale jaar 2019. Wanneer het investeren van genie?n David en Tom Gardner een aandelenpunt hebben, kan het betalen om te luisteren. De nieuwsbrief die ze al meer dan tien jaar runnen, Motley Fool Stock Advisor, heeft tenslotte de markt verviervoudigd. *
David en Tom hebben zojuist onthuld wat volgens hen de tien beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen ... en Nike was niet een van hen! Dat klopt - ze denken dat deze 10 aandelen nog betere aankopen zijn.