omdat verschillende schoenen z

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

omdat verschillende schoenen z

caicai2017
Wist je dat drie van elke vijf mensen waarschijnlijk de verkeerde maat schoen dragen? Dat komt deels omdat het systeem dat de industrie gebruikt om de schoenmaat te bepalen, verouderd is. Het is niet alleen de uitrusting - in wezen een voetliniaal met een meetschaal op basis Nike Roshe Run Femme van een gerst-ma?skorrel - maar het concept van formaatbepaling zelf. Lengte en breedte bieden niet genoeg gegevens om een ??schoen comfortabel te laten passen. Maatvoering zoals we die kennen is een grove vereenvoudiging van een complex probleem.
Neem deel aan Nike Fit, een nieuwe scanoplossing Nike Air Huarache Damen die een eigen combinatie van computer vision, data science, machine learning, kunstmatige intelligentie en aanbeveling-algoritmen gebruikt. Het doet dit door de volledige vorm van beide voeten te meten, en Nike Air Max 720 Dames biedt de mogelijkheid om je echt perfecte pasvorm voor elke Nike-schoenstijl te kennen. schoenen waar we onszelf afvragen: "Welke maat heb ik?" Dit is waar Nike Fit van pas komt. Wanneer u uw maat kiest, zal er een nieuwe optie zijn die vraagt ??of u Nike Fit wilt proberen. camera, Nike Fit scant je voeten en verzamelt 13 datapunten Adidas Superstar Femme die je voetmorfologie binnen enkele seconden in kaart brengen voor beide voeten. Deze hypernauwkeurige scan van uw unieke voetafmeting kan vervolgens worden opgeslagen in uw NikePlus-ledenprofiel Nike Air Max 720 Femme en gemakkelijk worden gebruikt voor toekomstige aankopen online en in de winkel.
Je kunt Nike Fit ook gebruiken in een Nike-winkel. Deze ervaring maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde Nike Fit-mat (in plaats van een muur) en stelt winkelatleten in staat om de beste pasvorm aan te bevelen voor welke Nike-schoen u enummervrij.nl ook winkelt.
Als u wilt winkelen voor familie of vrienden, kunt u een gastmodus openen waarmee u ook hun voeten kunt scannen. Nike Fit is geweldig voor ouders die proberen te achterhalen welke maat schoen, basketbalschoen of hardloper je kleintje deze keer nodig heeft. Zodra je je voeten hebt gescand, krijg je de aanbeveling Nike Air Force 1 Mujer 'best fit for you' voor dat schoeisel waar dan ook u winkelt - in de app of in de winkel.
Als je bijvoorbeeld Nike Fit hebt gebruikt om je voeten te scannen en je gaat een Nike Cortez kopen in Nike Air Max 2017 Donne de Nike-app, zie je geen reeks maten meer. In plaats daarvan zie je alleen je maat voor die specifieke schoen. Als je vervolgens een Nike Air Zoom Pegasus gaat kopen, zie je misschien een andere maat. Dat komt omdat verschillende schoenen zijn gemaakt met verschillende prestatie-intenties - een hardloopschoen werkt het beste voor de atleet wanneer een beetje strakker is, terwijl een sportkledingschoen is ontworpen om meer ruimte te hebben voor dagelijks gebruik. Nike Fit is een transformerende oplossing en een primeur in de industrie - met behulp van een digitale technologie om op te lossen voor enorme klantwrijving.
Op korte termijn Nike Air Max 720 Mujer zal Nike Fit de manier verbeteren waarop Nike schoenen ontwerpt, produceert en verkoopt. Dit product is beter afgestemd op de behoeften van de consument. Een nauwkeurigere pasvorm kan bijdragen aan alles, aumrrotor.es van minder verzendkosten en minder retouren tot betere prestaties.