stijl van de in Vacaville geboren sk

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

stijl van de in Vacaville geboren sk

caicai2017
Hector Espinal, een sneakerhead en binnenkort marathonloper, was gelijke delen nerveus en duizelig Nike Internationalist Donne op donderdag 2 november, toen hij de Nike Store in het Flatiron District van New York binnenstapte. Hoe kon hij niet zijn? De 26-jarige zou binnenkort een van een minuscule groep individuen zijn die de Vaporfly Elite bezit - de schoen die Eliud Kipchoge van Nike's Breaking2-experiment Adidas NMD Womens beroemd droeg in mei toen hij probeerde de barrière van twee uur van 26,2 mijl te doorbreken. Van elk item in de 112-paarcollectie van Espinal, dat hij splitst tussen zijn Bronx-appartement en het huis van zijn moeder, zou deze schoen van maat 600, maat 9 - door Nike afgestemd Nike Roshe Run Damen op de voetmechanica van Kipchoge - het meest symbolisch zijn.
"Het is alsof je een familie-versie bezit van de meest hype lifestyle-schoen ooit - alleen dat deze iets betekent voor ons hardlopers," grapt hij. "Het is het bewijs dat niets onmogelijk is. Het is het bewijs dat we met Nike Air Max 90 Donne de juiste training en de juiste technologie alles kunnen doen wat we willen. "
Espinal liep vervolgens 6:21 door de vijf stadsdelen in de New York City Marathon van dit jaar, maar niet in zijn nieuwe Vaporfly Elites. Hij zou het gedaan hebben, zegt hij, als hij ze eerder in de trainingscyclus Nike Air Huarache Femme had gekregen. In plaats daarvan koos hij een van de twee paren die hij bezit van Nike's Zoom Vaporfly 4%, een schoen van $ 250 die bijna identiek is aan de Elite. De 4% gebruikt hetzelfde lichtgewicht Zoom X-schuim en koolstofvezelplaat als de Elite, maar met een iets Adidas NMD Femme ander bovenwerk, en het is niet afgestemd op de voeten van Kipchoge (of zijn Breaking2-teamgenoten Lelisa Desisa en Zersenay Tadese). De 4% kan echter de marathontijd van een hardloper met 4 procent verkorten - net als de Elite. "Andere prestatiegebaseerde sneakers, zoals LeBron's lijn en de eerste release van de Nike Flyknit, waren groot," zegt Yu-Ming Wu, CMO bij Stadium Goods en oprichter van Sneaker Con en SneakerNews. "Maar er is extra hype rond de Vaporfly Elite omdat ze meer dan beperkt zijn." De resterende schoenen in de collectie - Air Max 720, Air Max baleanivittorio.it Dia, VAPORMAX 2019, Zoom 2K, Air Jordan 1, Epic React FK2 en Benassi JDI - zijn een oefening in ontspannen houding. Elk komt in een witte basis onderbroken door het Franse hexadotpatroon en geaccentueerd in roségoud en draagt ??de tag "Nos Differences Nous Unissent". Naast het Nike Air Max 270 Donne schoeisel presenteert Unité Totale drie street-ready versies van de klassieke voetbalset, inclusief een jurk, retro-stijl jersey en sierlijk T-shirt met hexadot-armen.
In totaal geniet Unité Totale van de combinatie van Franse mode en sportieve uitbundigheid. De collectie verschijnt op 16 mei. Nike Nike Air Force 1 Womens SB's 10 Years of Janoski viert de erfenis van de Zoom Stefan Janoski, gemarkeerd in de nieuwe Nike SB-film 'For Daily Use'.
Sinds de lancering in 2009 heeft de schoen de soepele stijl van de in Vacaville geboren skater vertaald in een icoon van Nike-schoenen. Hier zijn Nike Air Max 270 Damen 10 dingen om te weten over hoe het gebeurde: "Stefan gaf me nul referenties", zegt ontwerper James Arizumi. "Hij wilde dat elk deel van de schoen een specifieke reden heeft om te zijn.